Enkaustika - malování barevným voskem

Vážené a milé tvořilky,

chtěly byste si vyrobit originální vánoční přání? Zveme vás na celkem tři tvořivé dílny, ve kterých si je budete moci vytvořit.

ČT  2. 11. Seznámení s ENKAUSTIKOU PRO ZAČÁTEČNÍKY

ČT  9. 11. Pokračovací kurz ENKAUSTIKY

ČT 16.11. Tvorba vánočních přání 



zveme vás ve čtvrtek 2.11. od 9:00 hod. do v naší klubovny na nám. Přemysla Otakara II. 79/21, ČB na zahajovací výtvarný kurz - ENKAUSTIKA vedený lektorkou Hankou Pořádkovou.

Přijďte především vy, kteří se s touto výtvarnou technikou chcete poprvé seznámit.  

Malování voskem enkaustickou žehličkou je nenáročné hraní s barvami. Již na první lekci si namalujete krásné obrázky a budete příjemně překvapeny výsledkem své práce.


ČT  9. 11. Pokračovací kurz ENKAUSTIKY

Na ENKAUSTIKU zveme také ty z vás, které jste si malování voskem již vyzkoušely.

V dalších termínech  9.11. a poté 16.11., si budete moci vyzkoušet další techniky ENKAUSTIKY. 

 

ČT 16.11. Malování vánočních přání

V tomto předvánočním čase budeme naše malování směřovat k malbě vánočních přání. 

U účastníků předpokládáme alespoň základní zkušenosti s technikou ENKAUSTIKY.

Na každém kurzu je počet účastníků omezen na 10 osob. Vše potřebné - Enkaustické žehličky, vosky, kvalitní papír a další potřeby pro vás budou připraveny.

Podle vaší šikovnosti si budete moci vytvořit až 10 ks enkaustických obrázků. 


Cena tvořivé dílny ENKAUSTIKA - 110 Kč pro členy Klubu Aktiv, pro ostatní 150 Kč. Kurzovné můžete uhradit do 31.10. bankovním převodem na účet  u FIO Banky č. 2000170252/2010, variabilní symbol je vaše tel. číslo, do poznámky uveďte své příjmení + ENKAUSTIKA.

V hotovosti můžete uhradit nejpozději ve středu 1.11.  od 10 do 12 hod. v kanceláři spolku na adrese na nám. Přemysla Otakara II. 79/21, ČB.


Po naplnění formulář automaticky ukončí přihlašování dalších zájemců. V případě, že Vám přihlašovací formulář oznámí, že "Všechna místa jsou již obsazena" a máte zájem být náhradnicí, napište e-mail naadresu  klubaktiv@gmail.com.

Pokud se pro vás místo v dílně uvolní, budeme vás telefonicky kontaktovat. Členové Klubu Aktiv mají přednost před ostatními.

Můžete se přihlásit pouze na jeden kurz nebo třeba na všechny termíny. Termíny vyberte ve formuláři přihlášky. Přihlašte se pomocí přihlášky níže.


PŘIHLÁŠKA NA TVOŘIVÉ DÍLNY ENKAUSTIKA VÁNOČNÍ PŘÁNÍ